Mica Sirena
9
dec
Mica Sirena
Filarmonica Nationala S. Lunchevici, Strada Mitropolit Varlaam 78, Chisinau
9 decembrie 2018, Ora 11:00

Info eveniment

Teatrul TANDARICA din Bucuresti revine la Chisinau cu spectacolul MICA SIRENA. Va asteptam pe data de 9 decembrie, ora 11.00 la Filarmonica Nationala Serghei Lunchevici. 
Durata spectacolului - 60 minute. Recamandat pentru copii de la 3 ani.

Povestea de la ŢĂNDĂRICĂ se apropie mai mult de propunerea filmului lui Disney, care transformă povestea lui Andersen în mod semnificativ, meditaţia asupra valorilor spirituale devenind o poveste convenţională în care eroina este răsplătită la final cu o căsnicie pământeană. Sirena lui Andersen este atrasă la suprafaţa apei de două impulsuri complementare, dar separabile totodată: iubirea romantică pentru un prinţ frumos şi dorinţa morală de a atinge nemurirea sufletului.Mica Sirenă suferă atunci când prinţul se căsătoreşte cu o altă fată pe care o crede salvatoarea lui. Ea se desprinde de mitul sirenelor, refuzând să îl ucidă pe prinţ,sacrificându-se pe sine şi iubirea ei şi rămâne pe veci prizoniera apelor.
Copiii sub 5 ani beneficiaza de gratuitate insotiti de un adult si tinuti in brate.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles