3 Sud Est live cu //SE BAND//
3
oct
3 Sud Est live cu //SE BAND//
Teatrul de Vara, Chisinau
3 octombrie 2020, Ora 17:00

Info eveniment

 
În sfarșit, concertul care trebuia să aibă loc pe 12 martie la Palatul Național “Nicolae Sulac”, se va organiza pe data de 3 octombrie 2020 la Teatrul de Vară.

Chiar am avut mai multe sugestii din partea publicului de a organiza un concert în aer liber cu 3 SUD EST. 

Vă așteptam la concert cu biletele pe care le aveți deja cumparate pentru 12 martie.

Accesul se va face de la ora 16.00 cu respectarea măsurilor stabilite de către Comisia națională extraordinară pentru sănătate publică. 

Vom afișa la intrare sectoarele pe care le veți ocupa conform prețului pe care l-ați achitat pentru bilete. Scaunele vor fi marcate în așa fel încat să fie păstrată distanța de 1 metru între persoane.

Elemente obligatorii pentru a participa la concert: purtarea măștii de protecție și păstrarea dinstanței sociale.

 
Ai crescut cu muzica lor, le-ai fredonat melodiile, ai asteptat cu emotii revenirea. Îndrăgostiti de publicul din Republica Moldova, 3 Sud Est revin la Chisinau, pentru al 6- lea an consecutiv.  Vino sa faci parte din visul unei generatii, să trăiesti  bucuria unui Concert Extraordinar la Palatul National . Iubitorii muzicii vor savura un altfel de concert 3 Sud Est, pentru care faimoasa trupa a selectat cele mai frumoase piese interpretate în cele peste 2 decenii de carieră muzicală.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles