ENIGMA
17
iun
ENIGMA
BT Arena - Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
17 iunie 2023, Ora 20:00

Info eveniment

Concertul ”Original Enigma Voices”, programat pe data de 11 decembrie, la Cluj-Napoca, se reprogramează pentru 17 iunie 2023. 

Biletele achiziționate deja rămân valabile. 

 

Concertele din turneul mondial ”Original Enigma Voices”, programate în România pe 9 și 11 decembrie, se amână pentru anul 2023. Amânarea este cauzată de reprogramarea și reorganizarea tuturor concertelor din cadrul acestui turneu, la solicitarea artiștilor. Show-ul de la Cluj-Napoca va avea loc pe 17 iunie, de la ora 20:00, în BT Arena. Biletele achiziționate deja rămân valabile. Spectatorii care doresc rambursarea contravalorii acestora sau preschimbarea sumei în voucher de acces la concertele Queen Rock Opera și Zucchero sunt îndemnați să contacteze punctele de achiziție și să urmeze procedurile indicate de reprezentanții acestora. Rambursarea sau preschimbarea sunt posibile până la data de 20 decembrie 2022.  

 

Concertul Enigma de la Cluj-Napoca va fi o experiență electrizantă. 

 

Pentru prima dată în cele peste trei decenii de la înființarea trupei, hiturile Enigma vor fi interpretate live, în cadrul turneului mondial ”Original Enigma Voices”. Andru Donalds, Angel X și Fox Lima  vor aduce pe scena amenajată în BT Arena hituri precum "Return to Innocence" sau "Gravity of Love". Spectatorii vor descoperi un melanj de cântări gregoriene, psalmi etnici și instrumente muzicale cu claviatură și peste douăzeci de melodii de pe albume diferite, inclusiv "The Rivers of Belief" de pe primul album "MCMXC A.D" și până la legendarul "Amen" înregistrat pe cel mai recent album, "The Fall of a Rebel Angel".

Enigma este una dintre cele mai de succes trupe muzicale din Europa, cu trei nominalizări la Premiile Grammy și peste 120 de milioane de discuri vândute. Cu toate acestea, membrii acestui proiect muzical nu au apărut niciodată în emisiuni live sau în turnee. Vânzările record copleșitoare și fețele ascunse ale artiștilor au făcut din Enigma unul dintre cele mai populare și misterioase proiecte muzicale ale ultimelor decenii.

Andru Donalds, Angel X și Fox Lima, acompaniați de o orchestră de coarde și un band live, sunt soliștii care vor urca pe scena de la BT Arena, din Cluj-Napoca. 

Andru Donalds s-a alăturat proiectului Enigma în anul 1999 și a înregistrat, alături de colegii săi, cinci albume (patru albume consecutive de studio și un album cu cele mai importante melodii de până la acel moment, “Love Sensuality Devotion“). Hitul ”Seven lives” a fost ales coloană sonoră a televiziunii germane pentru Jocurile Olimpice de Vară din 2008, iar  "All Out of Love" și "Simple Obsession" au fost recompensate cu discul de platină, respectiv de aur. 

Angel X (Andreas Harde) este vocea megahitului “Return To Innocence“, interpretat și în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Atlanta din 1996. Albumul său, "Welcome To The Soul Asylum", înregistrat alături de Mihai Crețu, a intrat în Top 100 din Germania și a fost lansat de Sony Music la nivel internațional.  

Fox Lima (Alise Ketnere), de origine din Letonia, adoptă un stil muzical new age și o interpretare cu adevărat unică. A fost aleasă ca solistă a trupei în anul 2010, iar prezența ei scenică absolut unică a dus la înregistrarea albumului "MMX The Social Song". 

Biletele sunt disponibile în rețelele Entertix.ro, MyTicket.ro,  Librăriile Cărturești și Agenția Mira. 

Organizator

Mira Due 

Telefon: 0757643978

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles