GASCA ZURLI
19
iun
GASCA ZURLI
Teatrul de Vara, Chisinau
19 iunie 2021, Ora 18:00

Info eveniment

Pe 19 iunie, ora 18:00 la Teatrul de Vară din Chișinău sunt așteptați toți copiii și părinții la un SUPER SHOW împreună cu cea mai îndrăgită trupă pentru copii - GAȘCA ZURLI. 

 

IMPORTANT! Biletele procurate pentru spectacolul Gașca Zurli sub genericul ”Te iubesc, Mami!” din 29 martie 2020 sunt valabile pentru spectacolul din 19 iunie 2021.

Toți spectatorii își vor ocupa locurile pe sectoarele din Teatrul de Vară fără a sta pe un rând și un loc concret. Noi vom repartiza locurile pe sectoare în dependență de prețul biletelor, în așa mod încât să fie păstrată, de asemenea,  distanța socială între spectatori. Categoriile A (400 lei) și B (300 lei) nu sunt puse în vanzare. Sunt rezervate pentru persoanele care au bilete cumparate pentru spectacolul care urma să fie susținut anul trecut.

 

Reguli pentru prevenirea raspandirii COVID -19

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască.. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie și temperatură mai mare de 37,3°C. 

Intrarea și ieșirea se va efectua astfel încat să nu se creeze aglomerație.

Spectatorii vor ocupa locure în așa fel încat să păstreze distanța de minimum 1 m între ei cu excepția membrilor familiei.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles