GAROU IS BACK
25
oct
GAROU IS BACK
Sala Polivalenta Bucuresti , Calea Piscului Nr. 10, Bucuresti
25 octombrie 2022, Ora 19:00

Info eveniment



CONCERT EXTRAORDINAR
GAROU

 

 

Garou prezentă la Bucuresti un eveniment extraordinar „GAROU IS BACK” ca parte a turneului mondial.

      Garou este poate unul dintre cei mai strălucitori, mai fermecători si mai carismatici cântăreți ai lumii francofone din ultimele două decenii. Marele lui talent este bine cunoscut publicului din întreaga lume, iar vocea răgusita si sexy, imaginea macho și romantismul fac sa bata intens inimile femeilor. La sfârșitul anilor 90, a intrat în spatiul muzical incălcand toate canoanele:  in 1997 rolul Quasimodo din musicalul „Notre Dame de Paris” l-a transformat dintr-un artist necunoscut din Quebec, în vedetă mondială. Garou are in palmarez zece albume de studio, concerte in locatii prestigioase, duete cu vestiti muzicieni pop (Celine Dion, Robbie Williams, Rob Thomas și multi altii), prestatia la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Vancouver, jurat în versiunea franceză a emisiunii „Voce”, actor in filme, precum și participarea la programul celebrului Cirque du Soleil.

       În 2022, Garou reia turneul „ Garou is back”, fiind amânat anterior din cauza pandemiei. Întoarcerea în toate sensurile cuvântului - viața continuă! Garou este întotdeauna recunoscut și imprevizibil.

Programul include hituri din diferiți ani, compoziții rock din repertoriul „marilor” și melodii în stilul soul din cel mai recent album Soul City. Soul în traducere inseamna „suflet”, iar Garou depune tot sufletul în aceste compoziții. Soul City este o călătorie în trecut, în acea perioadă în care tânărul artist necunoscut interpreta in mici localuri ( baruri), iar vocea sa unica de bariton, cu raguseala caracteristică, se îmbina de minune pentru compozitiile funk, soul, rhythm & blues. Cu trecerea anilor, popularitatea a crescut, dar soul-ul, ca stil și atitudine, a rămas. Se pare că experimentul a funcționat.

Din spusele lui Garou, care de câțiva ani, nu a înregistrat discuri noi, Soul City i-a trezit dorința de a crea și lansa albume noi. Sufletul lui a întinerit.

Nu rata impresionantul „Garou is back”! 

Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri sau a unor bilete cu un pret mult mai mare, si nu de pe site-uri precum viagogo.com, olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

Intrarea copiilor pana la varsta de 5 ani inclusiv, insotiti de parinti, este libera.

 

Spectacolul incepe la ora 19:00.

Informații: 0745 171 770, 0722 408 143.

 

 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles