La multi ani, de sarbatori, cu Ion Paladi si Orchestra Lautarii
20
dec
La multi ani, de sarbatori, cu Ion Paladi si Orchestra Lautarii
TEATRUL NATIONAL SALA MARE, Str. Agata Barsescu nr.18, Iasi
20 decembrie 2022, Ora 19:00

Info eveniment


Pentru că decembrie este momentul când vrem să adulmecăm într-o feerică poveste de iarnă, acolo unde e cald și bine, dar cel mai important, unde e “ca acasă”, Paladi Music Events în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, organizează cel mai impresionant spectacol al acestui sfârșit de an. 

“La mulți ani, de sărbători”, cu Ion Paladi și Orchestra ’’Lăutarii’’ dirijată de Maestrul Nicolae Botgros, dar și cu invitații speciali – Paula SELING, Ionuț FULEA și Monica ANGHEL. 

Artiștii își doresc să creeze o seară cu suflet și despre suflet, un concert, în care folclorul românesc va fi înfățișat spectatorului în cel mai credibil, simțitor și memorabil mod. Evident, nu vor lipsi nici acele melodii reprezentative pentru sărbătorile de iarna, iar atmosfera va fi una cu adevărat prietenoasă și binevoitoare.

 

20 decembrie, ora 19.00, Teatrul Vasile Alexandri din Iași, locul și momentul desfășurării acestui eveniment în care fiecare din cei prezenți, se va simți dorit și așteptat în marea familie a cântecului popular românesc.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles