Gustar Music Festival 2023
18-20
aug
Gustar Music Festival 2023
Rezervatia Orheiul Vechi, Republica Moldova,
18 - 20 august 2023

Info eveniment


Apusul verii la Orheiul Vechi este, totodată, un răsărit de GUSTAR.

 

 

Moldova a vrut un festival etno muzical și a primit unul - de un calibru cu adevărat înalt. 

 

“Cel mai mare și așteptat festival din Moldova” - exact așa este numit Festivalul Gustar, proiectul de autor al Sens Music, conceput încă din 2009 —  primul festival când muzica și sunetele live ale unui concert obișnuit au fost mutate pe scena unui amfiteatru natural, unul din cele mai frumoase locuri istorice din Republica Moldova.

 

De-a lungul anilor evenimentul a devenit unul de importanță națională, eveniment la care se reunesc artiști  și turiști din diferite colțuri ale lumii. 

 

Gustar înseamnă o posibilitate unică de a petrece un weekend deosebit cu familia sau prietenii într-un spațiu natural. Programul Gustarului este unul cât se poate de diversificat, în care vei găsi cel puțin o activitate pe gustul tău. Vei avea posibilitate să participi la excursii, ateliere ale meșterilor moldoveni, târguri, expoziții, degustări de bucate tradiționale și de vin. Venind la festival îți lași grijile și nevoile undeva departe și te lași ghidat de Gustar - el, cu siguranță, va face să te cufunzi în atmosfera de neuitat a muzicii de calitate.

 

Eveniment organizat de SENS MUSIC in parteneriat cu Rezervația Cultural-Naturală ”Orheiul Vechi”

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles