Gustar Music Festival 2023
18-20
aug
Gustar Music Festival 2023
Rezervatia Orheiul Vechi, Republica Moldova,
18 - 20 august 2023

Info eveniment

Festivalul de muzică Gustar. Tot ce trebuie să știi despre program, camping, activități și transport

 

Ce faci în perioada 18-20 august 2023? Corect, mergi la cel mai așteptat festival al verii – Gustar Music Festival. În inima Rezervației „Orheiul Vechi” vei avea parte de muzică bună, camping, turism și experiențe unice – disponibile doar la Gustar.

La Gustar, pentru toți vizitatorii, sunt pregătite cu grijă o serie de activități interactive, care au drept scop animarea spiritului de aventurier, ce se ascunde în fiecare dintre noi. Vizitatorii au opțiunea să facă camping, să viziteze vechile mănăstiri rupestre de la Orheiul Vechi, să guste delicii din bucătăria moldovenească, balcanică și europeană, să deguste cele mai bune vinuri – cu siguranță cele moldovenești, și să facă un tur la vinăriile din zonă. De asemenea, vizitatorii vor putea să participe la cursuri de masterclass-uri și la diverse activități, pregătite de organizatorii și partenerii festivalului. La Gustar, vor fi amenajate mai multe zone:

     o zonă pentru copii și o zonă de yoga;

     un cinematograf în aer liber, cu sprijinul CINEPLEX Moldova;

     o parcare mare și toate facilitățile necesare.

Cei mai îndrăgiți artiști din Balcani vin la Gustar

Gustar Music Festival 2023 a pregătit un program muzical incendiar. La Festival vin câștigătorii Eurovision de anul trecut, KALUSH ORCHESTRA (Ucraina); unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Balcani, Goran Bregović (Bosnia și Herțegovina); Bosquito (România); Elena Gheorghe (România) cu un nou spectacol inedit „Armâna Mea”; Trio Mandili (Georgia) cu un adevărat basm muzical georgian; Minelli (România), una dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est. De asemenea, în fața publicului vor evolua muzicieni și trupe din Republica Moldova, printre care compozitorul și instrumentistul Valentin Boghean, precum și Tharmis & Valentin Uzun, populari pentru muzica lor cu ritmuri din Balcani, și mulți alții.

Headliner pe Dj Stage va fi DJ Shantel (Germania), cel mai cunoscut DJ din Balcani și autorul albumului Disko Partizani. De asemenea, vor concerta cei mai buni DJ din Moldova și din alte țări.

Camping sub mii de stele

La Gustar ai oportunitatea să faci camping panoramic sub mii de stele. Chiar și după încheierea programului muzical, zona camping se transformă într-o zonă de nebunie sau odihnă – alegi tu. Vizitatorii din zona camping vor avea o experiență autentică de festival, își vor face noi prieteni și se vor putea bucura de amintiri de neuitat. În zona camping vor fi amenajate locuri spațioase pentru corturi, zone de socializare, facilități sanitare – iar ca buna dispoziție să nu fie perturbată, securitatea va fi asigurată și zona va fi supravegheată constant.

Posesorii de abonamente generale Acces General vor avea dreptul de a rămâne pe toată durata festivalului, având acces la terenul de festival și la camping pentru toate cele trei zile.

Descoperă lumea vinului la Gustar

Vizitatorii Festivalului de Muzică Gustar vor avea oportunitatea să descopere lumea fascinantă a vinului moldovenesc. Gustar, împreună cu Chateau Vartely pun la dispoziția vizitatorilor tururi vinicole. Participanților le va fi asigurat transport special, care îi va duce din inima Gustarului până la Chateau Vartely. Echipa de vinificatori va asigura un tur fascinant al cramei, va prezenta procesul de prelucrare a strugurilor și va împărtăși secretele producerii vinului de cea mai înaltă calitate. Participanții la tur vor afla istoria vinurilor și, în cadrul degustărilor, vor descoperi complexitatea și subtilitatea aromelor și gusturilor ale celor mai selecte vinuri.

Vrei să rezervi un loc pentru un tur vinicol de neuitat? Poți să o faci accesând site-ul: https://vartely.md/event/gustar  sau să sunați la: 068 500 555.

50 de lei – transportul pentru festival

La Gustar poți să ajungi cu transport organizat de Panda Tur, pentru confortul tău. Pornirea va fi de la stația „Circ, în zilele festivalului. Tariful este de 50 de lei pentru o călătorie, iar orarul poți să-l găsești în imaginea atașată.

Iar dacă vrei să vii la Gustar Music Festival cu mașină proprie, te încurajăm să fii eco-friendly și să împarți mașina cu prietenii, și nu numai.

În plus, Panda Tur va oferi tuturor participanților la festival șansa de a câștiga o excursie la Istanbul pentru două persoane. Extragerea și anunțarea câștigătorului vor avea loc pe scena festivalului.

Organizatorii și partenerii festivalului

Festivalul are drept scop promovarea culturii și turismului, local și este organizat de compania Sens Music în parteneriat cu Rezervația Culturală și Naturală „Orheiul Vechi”. Partener general – compania Moldcell. Partener oficial – Bere Chișinău. Parteneri: Linella, Chateau Vartely, Ambianța, Ferma Petrești, Confort, Carmez, Rădăcini, Kozlovna. Partener media general: TVR Moldova. Parteneri media: Agora, Radio ZUM, Autoradio.

Abonați-vă și fiți la curent cu toate noutățile pe site-ul gustar.md și pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

Gustar Music Festival este primul festival din Moldova care, în 2010, a transferat muzica live și scena de concert în amfiteatrul natural al unuia dintre cele mai frumoase locuri istorice din Republica Moldova – Rezervația „Orheiul Vechi”. Astfel, Gustar a inclus țara noastră în lista țărilor europene cu cele mai bune festivaluri de muzică. Numele festivalului provine de la un cuvânt vechi, cu rădăcini latine, care înseamnă „august”. Scopul Festivalului este de a promova cultura și turismul moldovenesc.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles