EXIT FESTIVAL 2024
11-14
iul
EXIT FESTIVAL 2024
Petrovaradin Fortress, Beogradska, Petrovaradin 21131, Serbia, Novi Sad
11 - 14 iulie 2024

Info eveniment

Au trecut douăzeci de ani de când EXIT a fost declarat „Statul EXIT”, care în același timp reprezintă o țară metaforică cu pașapoartele și granițele sale sub forma zidurilor Cetății Petrovaradin, dar și starea de spirit a sute de mii oameni, care se angajează într-un pelerinaj muzical la Novi Sad şi Serbia, în fiecare iulie, din peste 120 de ţări din întreaga lume. În 2023, festivalul și-a depășit starea metaforică și a devenit un Univers propriu în care oamenii simt libertate, iubire și apartenență.

În cei 23 de ani de existență, EXIT a devenit o casă pentru mulți, pe care continuă s-o viziteze, s-o iubească și s-o îndrăgească în fiecare an.

Continuăm în același ritm, în perioada 11-14 iulie 2024, la frumoasa Cetate Petrovaradin! Acesta este locul unde fiecare dintre noi aparține, unde muzica este totul, o adevărată starea de spirit EXIT cu vedetele muzicii internaționale și patru zile uimitoare în care libertatea ne ghidează spre cea mai bună variantă a noastră.

Programul va fi disponibil în curând, rămâneți pe fază!

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles