Adriano Celentano tribut show
13
feb
Adriano Celentano tribut show
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
13 februarie 2024, Ora 20:00

Info eveniment

"CELENTANO Tribute Show" la SALA PALATULUI, BUCUREȘTI - cele mai mari hituri și farmecul infinit al Italiei într-un mare concert!

 

Adriano Celentano mai mult de jumatate de secol este considerat cea mai strălucitoare stea din lumea show business-ului: Muzician, actor, cântăreț, regizor, compozitor, prezentator tv, etc.

Celentano este unul dintre cei mai de succes și influenți artiști din istoria muzicii italiene – în întreaga sa carieră a lansat 41 de albume cu un tiraj total de 150 de milioane de exemplare – de asemenea s-a filmat în peste patruzeci de filme.

 

De mai bine de 10 ani, Adriano nu a mai realizat turnee în afara Italiei, dar asta nu înseamnă că magia spectacolului său a dispărut de pe scenele mondiale! Poți simți energia și să te bucuri de melodiile tale preferate la spectacolul de hituri Celentano interpretate de sosia sa oficiala -  Adolfo Sebastiani, cu participarea muzicienilor al marelui maestru!

Din cei mulți care au încercat să imite legenda italiană, doar Sebastiani a reușit să păstreze  carisma unică a lui Adriano. Celentano însuși, după ce a asistat la unul din spectacolele lui Sebastiani, l-a numit sosie oficial și a spus: „Am  senzatia ca suntem doi - Adriano Celentano!” Sebastiani nu este doar incredibil de asemănător cu Celentano ca aspect, ci și prin felul său de interpretare și prin timbrul vocii sale. De mai bine de 20 de ani cucerește scenele lumii cu grupul „Lui e gli amici del Re”, care este, de asemenea, recunoscut drept cea mai bună trupă tribute Adriano Celentano din lume.

Pentru prima dată, veți putea simți magia spectacolului Celentano cu Sebastiani LIVE in București, SALA PALATULUI, pe 13 Februarie 2024, ora 20:00. Programul include toate hiturile marelui maestru.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles