VALI BOGHEAN BAND
26
dec
VALI BOGHEAN BAND
Palatul National, Strada Puskin 21, Chisinau
26 decembrie 2023, Ora 19:00

Info eveniment

Cu toții suntem familiarizați cu magia și farmecul sărbătorilor de iarnă, dar imaginează-ți cum ar fi să experimentezi această perioadă specială într-un mod cu totul unic și captivant. Într-o seară rece de decembrie, Palatul Național se transformă într-un sanctuar al tradițiilor și al muzicii autentice, gata să ofere publicului o experiență muzicală cu adevărat memorabilă.

Într-un cadru feeric, înconjurat de lumini strălucitoare și cu aroma dulce a cozonacilor și a vinului fiert în aer, Palatul Național va găzdui un concert tradițional unic susținut de Vali Boghean Band. Cu instrumente tradiționale autentice și vocea inconfundabilă a lui Vali Boghean, publicul v-a fi  purtat într-o călătorie sonoră ce v-a reprezenta o adevărată călătorie în inima tradițiilor noastre.

Concertul tradițional din 26 decembrie  cu Vali Boghean Band nu v-a fi doar un simplu eveniment muzical; ci o călătorie emoționantă și profundă în frumusețea tradițiilor noastre, oferind o amintire de neuitat în sufletele tuturor celor prezenți.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles