Bucurie in Farfurie cu Maya Sorian si Mascotele Zurli
23
mar
Bucurie in Farfurie cu Maya Sorian si Mascotele Zurli
Palatul National, Strada Puskin 21, Chisinau
23 martie 2024, Ora 11:00

Info eveniment

Ce-avem la masă? Avem...''Bucurie în Farfurie'' cu Maya Sorian (fiica lui Tanti Prezentatoarea) și Mascotele Zurli.

În picioare. Pe fugă. Cu ochii în ecrane. Singuri. Sau supărându-ne unii pe alții. Trebuie să recunoaștem, așa mâncăm uneori. Ceea ce nu e nici bine, nici sănătos, cu atât mai puțin... bucuros!

E timpul să facem – sau să refacem – din momentul mesei un obicei frumos și un timp de calitate! Pentru că enorm contează ce mâncăm, cum mâncăm, unde mâncăm și, mai ales, alături de cine mâncăm! Doar așa ne putem îngriji sănătatea și starea de bine, dar și relațiile de iubire, de familie și de prietenie!

La toate ne-am gândit și, Zurli cum ne știți, inventivi și fericiți, vă luăm în aventura noastră! O Zurli Aventură care inspiră și care aduce... Bucurie în farfurie!

Cu acest prilej, în scenă apare Maya Sorian, fiica Mirelei Retegan, Tanti Prezentatoarea. Ea, alături de Mascotele Zurli – păpuși vii pe care le cunoaște de-o viață – va oferi educație prin joacă, un timp de conectare și de zâmbet!''

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles