Masina Timpului
24
mai
Masina Timpului
Palatul National, Strada Puskin 21, Chisinau
24 mai 2024, Ora 20:00

Info eveniment

24 mai 

ora 19.00

Palatul Național "Nicolae Sulac"

МАШИНА ВРЕМЕНИ

 

Muzica care încetinește trecerea timpului: irepetabila „Mașina timpului” își sărbătorește jumătate de secol într-un turneu remarcabil!

Trupa "Машина времени", în componența sa optimă, a fost întotdeauna solicitatată de spiritul epocii, fiind actuală în toate timpurile!

Ne așteaptă melodii incomparabile - imnuri de viață subtile, inteligente și în același timp ușor de perceput, care au crescut mai mult de o generație și continuă să ne inspire și acum, chemându-ne să trăim cu înțelepciune și să nu cedem fricii de ceva sau cineva:

“Поворо”
“Марионетки”
“За тех кто в море”

“Однажды мир прогнётся под нас”.

Acum o jumătate de secol, „Mașina timpului” a înalțat rock-ul în limba rusă, iar astăzi muzica libertății continuă să sune. Acești artiști talentați adună săli pline, adunând oameni care își împărtășesc punctele de vedere și valorile - oameni care prețuiesc libertatea, sinceritatea și autenticitatea.

Trupa continuă să facă turnee extinse, susținând concerte în toată lumea, iar popularitatea sa nu a scăzut, menținând aceeași fervoare ca acum mulți ani. Și timp de o jumătate de secol, conducerea procesului de creație a rămas în mâinile aceluiași muzician incomparabil - Andrei Makarevich.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles