BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE
2
feb
BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE
BT Arena - Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
2 februarie 2022, Ora 20:00

Info eveniment

 “BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE”

Dragi spectatori, am sperat până în ultima clipă că restricțiile impuse din cauza Pandemiei covid ne vor permite să susținem totuși concertul în deplină siguranță pentru toată lumea. Având însă în vedere condițiile actuale și mai ales previziunile pentru luna februarie, suntem obligați să reprogramăm concertul la o altă dată, care va fi făcuta public în aceasta săptămâna, la aceeași oră și în aceeași locație. Biletele achiziționate pentru data de 2 februarie rămân valabile pentru noua dată. Așa cum prevede legislația în vigoare, acestea nu vor fi rambursate în cazul în care cei care le-au achiziționat nu pot participa la concert în noua dată, dar aceștia pot solicita alternativ un voucher valabil pentru unul dintre celelalte concerte organizate de noi.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create, însă acest lucru nu se datorează voinței noastre, ci situației pandemiei covid.

Așteptând să ne întâlnim pentru a petrece împreună o seară minunată cu Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute vă transmitem cele mai cordiale salutări. 


După succesul copleșitor obținut în cele mai prestigioase Teatre și Arene italiene, spectacolul “BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE” ajunge în România.

Bazată în întregime pe muzica Queen, Bohemian Symphony este un tribut adus muzicii Symphonic Rock.

Patru cântăreți, o trupă rock și o orchestră simfonică între muzică și efecte vizuale spectaculoase într-o atmosferă vibrantă.

O experiență muzicală și vizuală care surprinde simțurile publicului într-un mod inovator.

Cu scopul de a aduce un omagiu talentului extraordinar al lui Freddie Mercury și al însoțitorilor săi, publicul este însoțit să retrăiască moștenirea imensă a repertoriului Queen, cu aranjamente orchestrale care respectă esența sa, îi sporesc puterea.

Patru cântăreți, o trupă rock, o orchestră simfonică care va reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock.

O companie incredibilă de artiști va aduce un omagiu capodoperelor de către grupul condus de inimitabil Freddie Mercury, a cântat într-o operă rock pentru voci și orchestră.

Scris de Giacomo Vitullo, regizat de Maestrul Luca Bagagli, Bohemian Symphony este o călătorie doar pentru "nemuritori" și "băieți săraci care nu au nevoie să fie înțelese".

O secțiune orchestrală, Bohemian Symphony Orchestral Queen tribute, constând din coarne, alamă, corzi și percuții care însoțesc vocile puternice ale Alessandrei Ferrari, Roberta Orrù, Andrea Casali și Damiano Borgi susținut de energia trupei rock Enrico Scopa, Andrea Palmeri, Giacomo Vitullo, Lorenzo Milone.

Două ore de spectacol pur în care muzica simfonică, proiecțiile și spectacolele live camera vor încadra melodiile de neuitat, ar fi Show Must Go On, Barcelona, Sub presiune, Cineva de dragoste și Bohemian Rhapsody, care se va entuziasma publicul într-un vârtej de adrenalină emoțională pură pentru a consacra strălucirea și nemuritorul Queen.

“BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE”

Va asteptam!!

Multumim Partenerilor care contribuie la realizarea acestui concert:

MatrimonialeMira https://www.youtube.com/user/MatrimonialeMira/videos

Piata de la A la Z  https://www.piata-az.ro/

Radio Magic FM

Realitatea TV

 

 

 

            

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles