GASCA ZURLI TE IUBESC, MAMI!
19
sep
GASCA ZURLI TE IUBESC, MAMI!
Palatul National, Strada Puskin 21, Chisinau
19 septembrie 2020, Ora 18:00

Info eveniment

Deoarece autoritățile au prelungit starea de urgență în sănătate publică pană la data de 15 septembrie 2020, suntem nevoiți să suspendăm evenimentul pentru o data nedeterminată.

Vă rugăm să păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data la care va fi reprogramat evenimentul sau vor fi schimbate cu biletele noi.

Pentru orice situație în care doriți să luați legătura cu noi, vă rugăm să ne scrieti la  adresa de email: contact@entertix.md

 

Gașca Zurli prezintă spectacolul “Te iubesc, Mami!”, o altfel de serbare dedicată mămicilor de pretutindeni.

Pe 19 septembrie, la ora 18.00, la PalatulNațional ,,Nicolae Sulac” din Chișinau, toți copiii spun împreună cu Gașca Zurli: " Te iubesc, Mami!".

În rolul educatoarei o regăsim pe Tanti Prezentatoarea, iar personajele din Gașcă interpretează, fiecare, tiparele comportamentale pe care le întâlnim la copii atunci când au serbări și trebuie să recite poezii, să cânte în ritm cu ceilalți colegi cântecele ori să țină pasul coregrafiilor.

Fetița Zurli este cea știe toate cântecele și toate poeziile. Pe de rost! Restul poveștii o descoperiți pe 19 septembrie, la Sala Palatului Național ,,Nicolae Sulac”! 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles