PLAIESII
26
nov
PLAIESII
Palatul National, Strada Puskin 21, Chisinau
26 noiembrie 2021, Ora 19:00

Info eveniment

Din cauza rigorilor pandemice, Spectacolul “Partea noastră de iubire” – cântec orășenesc -anunțat pentru 27 și 28 noiembrie 2020, este REPROGRAMAT pentru zilele de 26 și 27 noiembrie 2021.

IMPORTANT! Biletele procurate pentru vineri 27.11.2020 rămân valabile pentru vineri 26.12.2021, iar cele pentru ziua de sâmbătă, 28.11.2020 rămân valabile pentru ziua de sâmbătă 27.11.2021.

Dacă aveți procurat bilet electronic, acesta va fi automat reactualizat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

********

Ansamblul etnofolcloric Plăieșii și Nicolae Gribincea vă invită la spectacolul “Partea noastră de iubire” - cântec orășenesc – un spectacol în care tradiționalul, autenticul și contemporanul se contopesc pentru a reda frumusețea graiului matern și versurile clasicilor noștri într-un limbaj muzical firesc.

În cadrul celor două spectacole din 26 și 27 noiembrie 2021, vor fi lansate cântece în primă audiție, dar și un dublu CD de folclor orășenesc cu genericul “Partea noastră de iubire”, titlu inspirat din creația lui Dumitru Matcovschi.

Plăieșii vor cânta cu multă dăruire, devotament, pasiune și demnitate, așa cum le stă în fire, la “înălțimea mândră a pieptului”, vorba poetului. Or, așa le stă bine tinerilor de astăzi, să vină cu partea lor de dragoste, frumos și lumină pentu a pune umărul la valorificarea și întregirea culturii neamului nostru.

Vă așteptăm cu drag, Nicolae Gribincea!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles