Cum comand

CUPRINS
PASUL 1 – ALEGETI EVENIMENTUL 
PASUL 2 – ALEGETI BILETELE 

PASUL 3 - PAGINA DE COMANDA

                 PASUL (3.)1 – INTRODUCEREA DATELOR PERSONALE
                 PASUL (3.)2 – INFORMATII PRIVIND PLATA

                 PASUL (3.)3 – INFORMATII PRIVIND LIVRAREA
                 PASUL (3.)4 – CUPRINS COMANDA – CONFIRMARE COMANDA


PASUL 1 – ALEGETI EVENIMENTUL/ELE

Evenimentele sunt listate in site-ul Entertix.md. Puteti alege din evenimentele afisate, sau puteti folosi functia de cautare. In momentul in care decideti sa comandati bilete, trebuie sa accesati evenimentul vizat, apoi butonul BILETE dupa care va vom indica pasii necesari plasarii si finalizarii comenzii dumneavoastra. Comanda dumneavoastra va fi procesata dupa ce ati parcurs toti pasii corespunzatori.

PASUL 2 – ALEGE BILETELE
La acest pas sunt aratate diferitele categorii de preturi, incluzand categoria, locuri in picioare, locuri pe scaun etc.


Va puteti alege locurile direct pe un plan de sala interactiv, atunci cand evenimentul are o dispunere pentru participanti pe o structura de tip: Sector, Rand, Loc
In fereastra puteti vedea planul salii. Cand apasati pe zona aleasa  apare randul si locul. In fereastra de navigare puteti mari sau reduce marimea zonei, sau puteti sa aveti acealasi rezultat folosind optiunea de scroll. Acum alegeti-va locurile apasand pe locurile marcate cu diferite culori in functie de categoriile de preturi (categoriile de preturi sunt explicate in zona centrala a ferestrei). Pentru a confirma comanda apasati pe locul dorit si acesta o sa fie transmis catre cosul de cumparaturi.

 

In cazul in care nu exista o structura de tip: Sector, Rand, Loc, la pagina de cumparare apar doar informatiile legate de numele categoriei de bilete, pretul aferent categoriei respective si zona de selectie a numarului de bilete. Puteti sa selectati numarul de bilete dorit (exista posibilitatea ca la eveniment sa exista o limita maxima de bilete care se pot comanda de catre un client si acesta limitare este impusa de organizatori) dupa care mergeti mai departe folosind butonul "Comanda acum".

 

PASUL 3 – PAGINA DE COMANDA
PASUL (3.)1 - INTRODUCEREA DATELOR PERSONALE

Va trebui sa completati datele de client. Atentie, completarea acestor campuri este obligatorie.

 

PASUL (3.)2 - INFORMATII PRIVIND PLATA
Sub campurile de date personale, veti putea vedea metodele de plata disponibile. Alegeti metoda dorita dand click pe ea. Simbolul din stanga, de langa metoda aleasa, va deveni verde si va aparea in partea stanga o bifa de asemenea verde.


PASUL (3.)3 – INFORMATII PRIVIND LIVRAREA
Exista o singura optiune de livrare aceasta fiind Eticket. 

 

PASUL (3.)4 – CONFIRMAREA COMENZII
In josul paginii de comanda apare cuprinsul complet al comenzii dumneavoastra, incluzand valoarea biletelor, taxe de livrare, taxe administrative si serviciu Caretix. Va rugam verificati cu atentie aceste date.

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul “Comanda acum”. In cazul in care exista date lipsa, combinatii nepotrivite de metode de plata si livrare sau nu ati bifat o optiune la serviciul Caretix, in partea de sus a paginii de comanda veti putea vedea un mesaj de eroare cu descrierea motivelor pentru care comanda nu a putut fi finalizata. Corectati aceste erori si apasati din nou butonul "Comanda acum".

Cu acest pas comanda va fi inregistrata. Daca ati ales plata prin card, veti fi redirectionat spre pagina de plata a Paynet.
Veti primi un mesaj prin care sunteti informat ca a fost inregistrata cu succes comanda dumneavoastra. In urmatoarele minute veti primi un email de confirmare a comenzii dumneavoastra cu un numar de comanda.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles